Over ons

De webshop Kentekenplaathouders.com is onderdeel van Sticker Direct Leeuwarden. In opvolging van de succesvolle webshop KentekenTekst.nl waar gepersonaliseerde en unieke kentekenplaathouders worden verkocht voor particulieren, bleek ook de vraag naar zakelijke kentekenplaathouders groot. Kentekenplaathouders.com is gericht op de zakelijke markt en biedt een staffelkorting voor aankopen vanaf 25 stuks kentekenplaathouders. Voorzie uw bedrijfsvoertuigen van subtiele autoreclame met de gepersonaliseerde kentekenhouders met bedrijfsnaam, logo of website. 

Kentekenplaathouders.com is opgericht eind 2020. Michel van der Velde, eigenaar en groot liefhebber van auto's en motoren, is altijd opzoek naar nieuwe kansen en ondernemersmogelijkheden. Als marktleider in Nederland beschikt Kentekenplaathouders.com over een ruim assortiment nummerbordhouders voor auto, motor, scooter of jeep voor de zakelijke markt. Leverbaar in verschillende kleuren. De nummerplaathouders kunnen met een persoonlijke tekst worden bedrukt. 

Bent u op zoek naar een enkele, unieke kentekenplaathouder met of zonder uw persoonlijke tekst of wenst u een losse sticker. Kijk dan ook eens op de webshop: www.kentekenTekst.nl.

Wij beschikken over een ruime voorraad hierdoor kunnen wij een snelle levertijd garanderen van 1-2 werkdagen. Grotere gepersonaliseerde oplages hebben een gemiddelde levertijd van 10 - 15 werkdagen, na goedkeuring proefdruk. Uiteraard brengen wij u hiervan op de hoogte. 

Heeft u een specifieke vraag of wens, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur. Ook kunt u mailen naar info@kentekenplaathouders.com

Bedrijfsgegevens:

Kentekenplaathouders.com
KVK: 01141484
BTW nr: NL001153885B25  

Bezoekadres:
Aldebaranweg 18A5
8938 BD Leeuwarden

Postadres:
Aldebaranweg 18A5
8938 BD Leeuwarden

Telefoon: 058-2898772
E-mail: info@kentekenplaathouder.com

Rekeninggegevens:
IBAN: NL47RABO0106550314