Filter producten
  • Bedrukking
Bekijk resultaten

Openingstijden:
Ma - vrij: 09:00-16:00
Zaterdag: Gesloten

Heeft u vragen?
info@kentekenplaathouders.com
058-2898772


Auto

Steeds meer bedrijven kiezen voor een subtiele autoreclame. Met de gepersonaliseerde kentekenplaathouders laat u uw bedrijf opvallen, zonder schreeuwende reclame.

De kentekenreclame is dé ideale reclame voor uw bedrijf. Kies voor kentekenhouders met uw eigen logo & bedrijfsnaam en geef leaseauto's van de medewerkers of de auto's die u verkocht heeft een persoo...

Steeds meer bedrijven kiezen voor een subtiele autoreclame. Met de gepersonaliseerde kentekenplaathouders laat u uw bedrijf opvallen, zonder schreeuwende reclame.

De kentekenreclame is dé ideale reclame voor uw bedrijf. Kies voor kentekenhouders met uw eigen logo & bedrijfsnaam en geef leaseauto's van de medewerkers of de auto's die u verkocht heeft een persoonlijke tint. Maak van uw klanten uw ambassadeurs met de gepersonaliseerde kentekenhouders. Een subtiele reclame die opvalt. Wij beschikken over verschillende modellen kentekenplaathouders. Van de gemakkelijk te bevestigen Clipper, de inschuifhouder, of het oplegmodel. U kiest zelf voor de tekst, het lettertype en de tekst kleur. De nummerplaathouders kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo of tekst door middel van zeefdruk. De zeefdruk blijft gegarandeerd jaren zitten zonder slijtage, onafhankelijk van de weersomstandigheden. Wilt u kentekenplaathouders zonder tekst rand? Ook die vindt u in onze webshop. Wilt u een specifiek lettertype of heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op. Wij denken met u mee. 

1 - 12 van 12 (1 pagina's)