Verzending

Kosten verzending
Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden.

Bezorgdienst
Wij werken met PostNL en GLS als bezorgdienst van onze producten.

Snel leverbaar
Wij streven ernaar dat alle maatwerk producten binnen 5-10 werkdagen na ontvangst betaling verzonden worden. Alle producten die niet op maat worden gemaakt kunnen binnen 1-2 werkdagen verzonden worden. Ondanks onze ruime voorraad kan het voorkomen dat een product onverhoopt niet op voorraad is. Hier stellen wij u natuurlijk van op de hoogte.

Niet aanwezig?
Wanneer de bezorger van uw producten niemand aantreft wordt de zending de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Wat ook voor kan komen is dat uw producten bij de buren worden afgeleverd. Hier krijgt u uiteraard een bericht van in uw brievenbus. Een andere optie kan zijn (naar inzicht van de bezorger) dat het pakket bij een PostNL afhaalpunt wordt geleverd. U heeft dan nog enkele werkdagen om uw producten af te halen.

Online volgen van uw bestelling
​Als uw bestelling als pakket word verzonden is er de mogelijkheid om uw pakket te volgen. De track-and-trace code kunt u vinden in uw Account. Alle bestellingen die via GLS worden verzonden kunnen online worden gevolgd via het Track-and-Trace systeem van GLS. Uw track-and-trace code kunt u vinden in uw e-mail account. Vervolgens kunt u op de website van de vervoerder uw bestelling volgen.