Betalingsmogelijkheden

Wij bieden u 2 betalingsmogelijkheden:

- iDeal 
Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO Bank, SNS Bank, Fortis of ING, kunt u via onze website op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een iDeal betaling is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel.
In het bestelproces kiest u als betaalmethode iDeal. Nadat u uw bestelling heeft afgerond wordt u automatisch doorgestuurd naar de iDeal betaalpagina. Er opent zich vervolgens een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. Daarna volgt de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren.

- Bank overschrijving 
De bank overschrijving is een betaalmethode waarbij u als klant het initiatief heeft. U geeft opdracht tot het overboeken van het geld van uw rekening naar die van KentekenTekst. Dit doet u via uw telebankier software of door het invullen van een overboekingsformulier en dat te versturen naar uw bank. Tevens bieden veel banken de mogelijkheid om telefonisch opdracht te geven tot het overboeken van het geld. Op het moment dat uw betaling door KentekenTekst wordt ontvangen en geverifieerd, zult u hiervan op de hoogte gesteld worden. Vervolgens zal uw order verder in behandeling worden genomen.